​Pacolli prezanton investimin tjetër mbi 15 milionësh

Kryetari i Aleancës Kosova e Re, Behgjet Pacolli ka vazhduar me prezantimin e fabrikave. Kësaj radhe të asaj në Lebanë të Prishtinës “M Technologie”, e cila sipas tij, është ndërtuar sipas standardeve më të larta perëndimore dhe është një ndër eksportuesit më të mëdhenj në Kosovë.

Pacolli në facebook ka shkruar se ndërtimi i saj, deri më tash, i ka kushtuar “Mabetex”,mbi 15 milionë euro dhe investohet çdo ditë.

“Në këtë vend ekonomia e Kosovës do të nisë të zhvillohet. Nga kjo fabrikë zëri i Kosovës dhe prodhimet e saj do të shkojnë nëpër të gjitha vendet e botës. Dhe, po nga ky vend pune qindra familje të Kosovës i realizojnë të ardhura të mira. Do të vazhdojmë që punën t’jua realizojmë këtu, në Kosovë, në këtë vend të mundësive të tjera dhe të reja që do t’jua ofrojmë për punësim”, ka shkruar Pacolli.