Termokiss bën thirrje për ushqim për fëmijë dhe peceta higjienike

TERMOKISS, një prej hapësirave kulturore alternative në Prishtinë, pret ende për ndihma për qytetarët e traumatizuar në Shqipëri.

Ky është mesazhi i TERMOKISS në rrjete sociale

 

Vazhdon ndihma për personat e prekur nga tërmeti në Shqipëri. I falenderojmë të gjithë ata që kanë sjellur ndihma përgjatë ditës së sotme në Termokiss.

Një grup prej anëtarëve tanë veçse kanë mbrri në Durrës dhe përpos rrobave, batanijeve, thasëve të gjumit kanë marrë mjetet e gatimit dhe do të gatuajnë e ndihmojnë në disa pika të vendit.

Gjatë kësaj kohe kemi marrë informata edhe prej personave tjerë që ka nevojë të madhe të ndihmave për fëmijtë dhe gratë, sidomos në peceta higjienike (olloshka) dhe ushqimin për fëmijët.

Andaj, kushdo që ka mundësi të kontribuojë me këto ndihma ju lutemi që t’i sjellni në Termokiss.