Studentët e muzikës nga Peja, koncert në Prishtinë

Nisën me Gjakovën, Prizrenin, për të vazhduar më pas drejt kryeqendrës së Kosovës, për të shpalosur punën e tyre, talentin dhe për të dhënë një mesazh të fortë para audiencës kosovare. Janë këta studentët e Universitetit “Haxhi Zeka”, nga Fakulteti i Arteve, dega e Muzikës, të cilët performuan një sërë veprash të njohura nga kompozitor të shquar të huaj e shqiptar në Kishën “Shën Ndou” në Prishtinë.

Për më shumë ndiqeni kronikën në vazhdim të përgaditur nga Tribuna Channel