Sot ndahet çmimi për veprën jetësore

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, do të bëjë sot ndarjen e Çmimit Kombëtar për Vepër Jetësore në fushën e teatrit.

Ceremonia e ndarjes do të mbahet në ora 12:00 në MKRS dhe në bazë të Rregullores për ndarjen e çmimeve për teatër,

Çmimi Kombëtar për Vepër Jetësore ka vlerë financiare 5 mijë euro.

Ndryshe, vitin që shkojë ky çmim iu nda aktorit të njohur Jahja Shehu.