Sot mbyllet panairi i 20-të i librit në Prishtinë

Panairi i 20-të i Librit në Prishtinë mbyllet sot me përmbledhjen e ecurisë së panairit dhe shpalljen e pesë titujve më të kërkuar të autorëve shqiptarë, por edhe pesë titujve më të kërkuar të autorëve të huaj.

AKTIVITETET

Në orën 10.00-10.30

Stenda BUZUKU

Nënshkrime nga shkrimtari francez, François-Henri Désérable

romani “Njëfarë Z. Piekielny”, përkthyer nga Urim Nerguti

Në orën 11.00-12.00

Salla e promovimeve

Nënshkrime nga Albatros Rexhaj, romani “Kthimi”

Në orën 12.00-13.00

Salla e promovimeve

Nënshkrime nga Flutur Mustafa, “Andje”

Në orën 13:00

SHBK

Konferencë për media

Përmbledhje e ecurisë së panairit dhe shpallja e 5 titujve më të kërkuar të autorëve shqiptarë, si dhe 5 titujve më të kërkuar të autorëve të huaj.

Në orën 16:00

Mbyllja e panairit