Shala priti ish diplomatin Kuteli

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, priti sot në një takim Padeli Pasko Kuteli, ish diplomat i Shqipërisë dhe djali i shkrimtarit Mitrush Kuteli, me të cilin bisedoi për nevojën e intensifikimit të bashkëpunimit ndërkulturor mes shqiptarëve, në funksion të njohjes sa më të gjithanshme të kulturës shqipe të krijuar kudo nëpër hapësirat shqiptare./GazetaTribuna/