“Sfidat dhe shpresa e studentit” në Kosovë (VIDEO)

Më 1 Mars në Prishtinë do të mbahet konferenca me titull “Sfidat dhe shpresa e studentit” e organizuar nga RMKS.

Udhëheqësi i kësaj shoqate, Bujan Stavileci në emisionin Pasditë në Tribunë ka shpalosur detaje rreth këtij eventi.

Ai ka thënë se sfidat studentore kanë ekzistuar gjithnjë dhe ende këta studentë ballafaqohen po me të njëjtat probleme, e që sipas tij më të njëjtat problem nuk ballafaqohen studentët e shteteve evropiane.
Bujani duke treguar për konferencën, ka thënë se gjithnjë ka shpresë dhe të gjitha problemet kanë një zgjidhje. Prandaj ky është edhe mesazhi i ngjarjes që do të mbahet nesër.

Për më shumë ndiqeni intervisten