Qendra e njohur në Kanada prezanton librin biografik për Thaçin

Think-Tanku i njohur për politika progresive në Otava të Kanadasë “The Pearson Centre for Progressive Policy“ do të prezantojë librin biografik për Hashim Thaçin, të autorëve britanik Roger Boyes dhe Suzy Jagger.

Në agjendë të kësaj qendre thuhet se në këtë prezantim do të jetë i pranishëm edhe presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, i cili është duke qëndruar në një vizitë zyrtare në Kanada, me ftesë të Forumit Ekonomik Ndërkombëtar.

Në panel, përveç Thaçit, do të jetë edhe deputetja e parlamentit kanadez, Anita Vandenbeld, gjenerali, Maurice Baril, diplomati kanadez, James Wright, presidenti I Pearson Centre, Andrew Cardozo dhe anëtarja e bordit të kësaj qendre, Isabel Metcalfe.

Libri më herët ishte prezantuar në Londër, Paris, Berlin, Hagë, Vjenë dhe kryeqendra tjera të botës.