Panairi i librit në Prizren, prej 17 deri më 21 korrik

Dashamirës të librit, në datat 17-21 korrik të këtij viti hapet Panairi i librit në Prizren

Panairi i sivjetëm do të mbahet te sheshi afër Shatërvanit.

Botuesit i ftojnë të gjithë lexuesit që të marrin pjesë dhe të lexojnë sa më shumë.

Sipas tyre “Evente të tilla që i bëjnë bashkë të gjithë lexuesit, janë evente të dijes.”