Ndërron jetë Gene Allen

Ish-presidenti i Akademisë së Arteve filmike dhe i shkencave, Gene Allen, vdiq të mërkurën në shtëpinë e tij në Newport Beach, Calif.

Projektuesi i artit vdiq nga shkaqet natyrore dhe ishte 97 vjeç, transmeton Klan Kosova.

Gene shërbeu si drejtor ekzekutiv i drejtorëve të sportit dhe artit si dhe fitoi një Oskar për drejtimin e tij të artit në “My Fair Lady” në vitin 1965, në mesin e shumë kandidaturave të tjera Oskar.