Ndërron jetë Dick Miller

Aktori i njohur për rolet e tij në filmat “Gremlins” dhe “Terminator” ka vdekur në moshën 90-vjeçare
Ka ndërruar jetë aktori hollivudian Dick Miller.

Aktori i njohur për rolet e tij në filmat “Gremlins” dhe “Terminator” ka vdekur në moshën 90-vjeçare.
Ai la pas vetës bashkëshorten e tij Lainie, vajzën Barbara dhe mbesën Autumn.