Ministria e Kulturës hapë zyret në Prizren

Sot në Prizren u mbajt ceremonia e hapjes së zyrave të Ministrisë, së Kulturës, Rinise dhe Sportit.

Në ceremoni morri pjesë edhe ministri Kujtim Gashi dhe zyrat do të hapen në ndërtesës e ish-rektoratit të Universitetit të Prizrenit që gjendet në Sheshin “Shadërvan”.