Manekinia e njohur i rikthehet jetës

Modeli britanik Kate Moss (44) nuk ka pirë alkool për më shumë se një vit, dhe ka filluar të jetojë mirë dhe rregullisht shkon në palestër.

Me sa duket, ndryshimi rrënjësor në stilin e jetës detyroi tragjeditë, përkatësisht vdekjet e parakohshme të miqve dhe mikeve që jetonin të njëjtën mënyrë jetese si ajo.

Herën e fundit, Kate aplikoi për trajtimin nga varja prej alkoolit në 2015, dhe vitin e kaluar për herë të parë në jetën e saj shkoi në palestër.

“ Gjithmonë stërvitja ime ishte tmerrësisht e lodhshme dhe do të hiqja dorë. Por unë shkova në palestër çdo ditë dhe së shpejti pashë rezultatet, kështu që unë tejkalova atë që e kisha shumë të vështirë,” tha ajo.

Këtë vit ajo u godit nga vdekja e mikes së ngushtë të saj Anabel Nilson, e cila ishte vetëm 49-vjeç dhe tani është edhe më e vendosur të largohet nga alkooli dhe ahengjet.