Lodhet nga divorci, tani duhet të lë seksin dhe alkoolin

Ish-anëtarja e “Spice Girls” Mel B ka pësuar një sërë skandalesh, përfshirë edhe ndarjen nga producenti Stephen Belafonte dhe tani është duke pritur për rehabilitimin dhe trajtim nga e alkooli dhe varësia nga seksi.

Mel B tashmë është paraqitur në klinikë, sipas raporteve të medias britanike, dhe do të jetë atje muajin tjetër.

Ajo ishte pas prishjes së martesës dhe skandaleve në publik, tha se burri e kishte mashtruar, droguar, madje e kishte  detyruar për të bërë seks.

“Unë jam shumë e sinqertë në lidhje me alkoolizmin tim që kam përdorur për të shëruar plagët, por kjo ishte shpesh mënyra për të maskuar problemet,” tha Mel B, e cila është diagnostikuar me stres post-traumatik.

Në gusht gjykata vendosi që  Mel B t’i paguajë ish-burrit të saj shpenzimet e gjykimit me vlerë 350.000 dollarë amerikanë, si dhe 5.000 dollarë amerikanë për alimentacion.

Pavarësisht goditjes financiare, ajo vendosi të zgjidhë problemet e veta, për të lëvizur në një betejë të re ligjore për të rifituar kujdestarinë e vajzës së saj gjashtë vjeçare.