Kuzhina e Hotelit “Ujëvara e Mirushës”(VIDEO)

Në magjistralen Prishtinë-Gjakovë, në kilometrin e nëntë, buzë lumit Mirusha, aty ku bashkohet freskia dhe bukuria e natyrës, fare pranë Ujëvarës së Mirushës, njërit nga destinacionet më të bukura jo vetëm të Rrafshit të Dukagjinit, por dhe gjithë Kosovës, gjendet njëri nga hotelet më të vjetra, më me traditë dhe më të vizituara të kësaj pjese.

Me një gërshëtim të modernës dhe traditës, me shijën e ushqimit, veçmas peshkut karakterizohet kuzhina e këtij restauranti.

Për më shumë ndiqeni kronikën nga Tribuna Channel