Kritika për Ismail Kadarenë, asnjë reagim për tërmetin

Ilir Seci

U ba nji javë qysh se ra termeti…shqiptaria mbare e kallzoi veten në solidaritetin me fatkeqët. Po ai “baba i kombit” Malo Kadare si s’u ndie kund gjallë këto ditë more?

Ki Malua që ia shiti shtetit shqiptar apartamentin në Tiranë per 300 mije euro…a din kush a ka dhurue ndonje cent hala per viktimat e termetit!? Me paret e taksapaguesve shqiptare asht ble ai apartament pra…i ka takue me ua kthye do euro shqiptareve në ditë fatkeqesie, në mos tana ato 300 mije… Do euro ti kish dhurue se s’po i mëton kush me futë hallexhinj te banesa ne Durrës…as “babait te kombit” dhe as Batonit te e tija në Qerret…

Skandal… ma mirë merrini nja dy familje që kane mbete në mes të rrugeve dhe strehojini në atë apartment “muze” të Malos mbasi asht ble me paret e taksapaguesve dhe atyne u takon…hiquni pallavrave me muze të shkrimtarëve të diktaturës…,