Konferencë për filmin “Kësulat”

Sot mbahet konferencë për filmin “Kësulat”, në regji të Alan M Trow dhe producent Jimi Tihofsi, ku i pranishëm do të jetë producenti dhe ekipi i filmit.

KËSULAT është një film në të cilin pasqyrohet jeta e dy familjeve, një shqiptare dhe një serbe, shokë dhe fqinjë nga i njëjti fshat në Kosovë, të cilët i ndanë lufta në vitin 1999.