Koncert operë në Kroaci për 550 vjetorin e vdekjes së Skenderbeut

Një ngjarje e jashtëzakonshme kulturore për popullin shqiptare po organizohet  për nderë të 550 vjetorit të vdekjes së Gjergj Kastriotit Skënderbeut.

Këshilli Shqiptar i Zagrebit dhe Shoqata Kroate Shqiptare kanë bërë organizimin e një koncerti operë me te fragmenteve te Operës “Scanderbeg” te Antonio Vivaldit.

Kë është njoftimi i plotë i shoqatës

“Miq te nderuar,

Këshilli Shqiptar i Zagrebit dhe Shoqata Kroate Shqiptare

Organizojnë përkujtimin jubilar te 550 vjetorit te vdekjes se Gjergj Kastriotit Skënderbeut

me përurimin e librit “Figura e Skënderbeut ne Kroaci” shqip dhe kroatisht dhe

Koncert te fragmenteve te Operës “Scanderbeg” te Antonio Vivaldit.

Me date 17.01.2018./e Merkur/ ne ora 19:00

ne Mimara, Zagreb.

Jeni te mire se ardhur!”