Kjo është fotoja e Halloween që mori 2 milionë pëlqime. Nuk do e besoni kush fshihet pas maskave

Kjo foto me rastin e Halloween e postuar në rrjetet sociale, ka marrë plot 2 milion pëlqime. Fotoja është publikuar nga futbollisti Cristiano Ronaldo, i cili si duket ka nisur festimet së bashku me familjen.

Një portret familjar i mbushur me maskat e festës. Cristiano Ronaldo i shoqëruar nga bashkëshortja e tij, Georgina Rodrigues dhe fëmijët e tyre kanë uruar të gjithë ndjekësit në rrjetet sociale për festën e Halloëeen.

Pavarësisht impenjimeve në skuadrën e Juventuesit, Cristiano Ronaldo ka gjetur kohën edhe për festën në gjirin familjar, në shtëpinë e tyre në Torino.