Hapet ekspozita “Udhëtime në Itali”

Në kuadër të Javës botërore të gjuhës italiane, e cila shënohet nga Ambasada italiane, sonte në Prishtinë është hapur ekspozita “Udhëtime në Itali”.

Ekspozita “Udhëtime në Itali” ka për synim të prezantojë kinemanë italiane, duke u përqendruar në vendndodhje të ndryshme rajonale të Italisë dhe duke e paraqitur atë përmes fotografive të skenave përgjatë 75 viteve.

Ekspozita është hapur në Teatrin Kombëtar të Prishtinës