Hapen dyert e Glastonbury-t, shkrepen fotot e para

Sot në Angli nis festivali i përvitshëm i arteve performuese, Glastonbury, dhe tashmë kanë dalë edhe pamjet e para brenda.

Ky festival për çdo verë mbledh mbi 150 mijë vizitorë jo vetëm nga Britania e Madhe, por nga e mbarë bota.

Organizatori i festivalit, Michael Evis, ua hapi dyert e “Worthy Farm” të pranishmëve që në mëngjes.

“Kurrë nuk ka qenë më mirë, dhe kurrë nuk ka pasur më të mirë se ky”, ka thënë Evis para se ta hapte portën.

“Ju lutemi, kujdesuni për njëri-tjetrin dhe për tokën”, i ka udhëzuar mes tjerash ai.

Embedded video