Festa e vjeljes së rrushit po vjen, bëhuni gati (Video)

Hardh Fest tashmë ka lansuar promon zyrtare të edicionit të 16-të të festës së vjeljes së rrushit.

Në këtë promo, Hardh Fest, promovon turizmin dhe trashëgimin kulturore, të cilat janë të shumta në Komunën e Rahovecit.

E veçanta e këtij edicioni është ardhja e legjendës së Rock-ut, JOE LYNN TURNER, ish vokalisti i grupit DEEP PURPLE dhe RAINBOW.

Hardh Fest, këtë vit mbahet më datat 7, 8, 9 dhe 10 shtator, nën sloganin “MBAS VERES, VJEN VERA”.