Eida Patroni merr çmimin ndërkombëtar për cilësi

Pompa e derivateve Eida Patroni, tanimë edhe zyrtarisht po dëshmon se janë numër një në Kosovë për cilësinë e derivateve. Kjo kompani ka marrë çmim nga “International Star Award for Quality”(ISAQ) në Gjenevë.

“Te nderuar miq dhe klientë ne ju kemi garantuar gjithmonë për cilësinë e derivateve tona dhe sot kemi marrë një çmim nga “International Star Award for Quality”(ISAQ) në Gjenevë i cili e dëshmon këtë gjë, dhe do vazhdojmë te garantojmë dhe të dëshmojmë që jemi numër një për cilësi në Kosovë”, thuhet në një njoftim të kësaj kompanie./