Anita Hoxha, një nga 21 gratë e titullit “Zonjat që bëjnë Shqiptarinë”

Anita Hoxha është një ndër 21 zonjat që do të merr titullin Zonja që bën Shqiptarinë nga Albanian Excellence.

Anita Hoxha

Anita Hoxha, poete, ka botuar deri më tani 3 vëllime me poezi dhe ka në proces librin e saj të katërt, ndërkohë që librat e Anitës, janë blerë në të gjithë botën ku ka shqiptarë. Ajo ështënderuar me çmime kombëtare dhe ndërkombëtare si , “Golden pen “ 2015, “Nëntori i Poezisë” 2016, çmimi i Publikut Franfurt 2016, çmimi special i jurisë në Rumani 2016 .Anita, ka marrë vlerësimë ndërkombëare në, Kanada,. Kazakistan, Rumani etj.Faqja e saj në Facebook ndiqet nga 12.150 njerëz, ndërsa blogu i saj ,(anitahoxha.blogspot.com) , nga 82.144 njerëz.

“Dhe në tunelin më të thellë një rreze dielli do të ndrijë gjithmonë”., thotë Anita e cila dhe në vitin 2016, eshte nderuar nga Albanian Excellence, si histori suksesi.