​Presidentja ngushëllon Familjen Çavolli

Presidentja e Kosovës ka ngushëlluar familjen e aktores Liliana Çavolli.

Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga, ngushëlloi familjen Çavolli dhe të gjithë qytetarët e Kosovës për ndarjen nga jeta të këngëtares tonë Liliana Çavolli. Në telegramin drejtuar familjes thuhet:

E nderuara familja Çavolli,

Me pikëllim të thellë e mora lajmin për ndarjen nga jeta të zonjës së muzikës së lehtë, Liliana Çavolli.

E ndaj me ju, e nderuara familje këtë dhimbje të madhe për humbjen e njeriut më të dashur, duke e kujtuar përherë punën dhe angazhimin e palodhshëm të zonjës Liliana Çavolli për kulturën dhe artin, në veçanti për kulturën muzikore në Kosovë.

Ikona e muzikës së lehtë në Kosovë, Liliana Çavolli, do tëkujtohet për kontributin e jashtëzakonshëm që ka dhënë nëkultivimin e këngës moderne shqipe.

Zonja Çavolli, edhepse karrieren e zhvilloi në një kohë shumë të vështirë, kontributi i saj për historinë e muzikës moderne shqiptare ishte i përmasave evropiane dhe puna e saj artistike do te kujtohet me shumë respekt nder gjenerata.

Ndarja nga jeta e zonjës Liliana Çavolli, është humbje e madhe për familjen, për miqtë, për bashkëpunëtorët dhe për të gjithë ata që patën fatin ta njohin dhe te punojnë me ikonën e muzikës së lehtë në Kosovë.

Në emër të qytetarëve të Republikës së Kosovës, në emër të Institucioneve dhe në emrin tim personal, ju lutem pranoni ngushëllimet më të sinqerta.