​Mbahet manifestimi letrar “Ora e Tahir Deskut”

Sot në Klinë mbahet manifestimi letrar tradicional “Ora e Tahir Deskut”.
Gjatë këtij manifestimi do të shpallet vepra më e mirë letrare dhe do të ndahet çmimi “Ora e Tahir Deskut”. Po ashtu, do të promovohet vepra e autorit Sokol Bashota “Unë jam në çdo vend” dhe do të mbahet Ora e madhe letrare.