Haradinaj kujton viktimat e 11 shtatorit: Bashkëndjejmë me Amerikën!

 

Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj ka kujtuar sulmin e 11 shtatorit 2001 në ShBA.

“Kosova kujton çdo vit të rënët e këtij sulmi dhe bashkëndjenë me Amerikën. Ne do ta kthejmë në traditë që para se të filloj punën t’i kujtojmë të rënët e Amerikës. I konsiderojmë si tonet, se Amerika është garancë për lirinë tonë e të botës. Jem gjithherë me Amerikën”, ka thënë Haradinaj.

Për nder të kësaj dite, do të zbulohet një obelisk me shkrimin “Kosovo Remember”.