“Hajde” projekti më i ri nga Arday dhe Arta Hajra

Pas projektit “Tripi” në bashkëpunim me Nasty D, hip hop artisti Arday erdhi me një tjetër bashkëpunim, e kësaj radhe me këngëtaren Arta Hajra, që e titulluan “Hajde”.

Kënga ka një klip mjaftë të bukur për sezonen e veres dhe është finalizuar nga Black Fish Entertainment, ndërsa teksti është shkruar nga vetë ata.

Ky bashkëpunim i dyshes pritet të jetë refreni i kësaj vere.