Gashi e Musliu të bronztë, në “Kampionatin e Mediteranit” Antalia të Turqisë

Suksese nuk po kanë të ndalur, plus dy medalje të reja për sportistët kosovar nga Kampionati i Mediteranit që po mbahet në Antalia të Turqisë

Melos Gashi dhe Elton Musliu te bronztë

Ketë e arriten ne kategorin e kadetëve mbi 70 kilogram.