Vendet që do të mbeten pa energji elektrike

KEDS-i të enjten ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës për disa nga ditët e ardhshme.

Orari i plotë:

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 29.12.2017 në NS 35/10kV Prizren IV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shkolla Normale (Kodi: 30033004) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Tusus 1, Lagjja Tusus 2, Lagjja Tusus 3, Lagjja Tusus 4, Lagjja Tusus 5, Shkolla Normale, KFOR-i turk dhe Lagjja e Trimave.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e TS 10/0.4kV të ri.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 29.12.2017 në NS 35/10kV Mitrovicë II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shipoli (Kodi: 71075001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shipol. Vaganicë, Vërnicë dhe Pirq.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e unazave dhe e kabllove përkatëse të tensionit të mesëm.

2.

Më 30.12.2017 në TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Martiraj (Kodi: 73000009) prej orës 09:00 deri në ora 12:00 dhe 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Bahri Kuqi, Bajram Imeri dhe fshatrat: Gojbulë, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishtë dhe Begaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtirje të përçuesit.

Pejë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 29.12.2017 në NS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vitomirica (Kodi:50000010) prej orës 09:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Katuni i Ri 2, Instituti Bujqësor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5 dhe Dubova e Vogël.

Arsyeja e ndërprerjes: Përfundimi i projektit në Dubovë të Madhe.

2.

Më 30.12.2017 në NS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Klinavci (Kodi: 52000002) prej orës 08:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Klinavc, Gjurgjevik i Vogel, Kërnic, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushev e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushevë e Madhe, Ranoc, Berkovë dhe Rudica.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirje të përçuesit.

Gjakovë

Mirëmbajte të planifikuar

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 30.12.2017 në NS 35/10 kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Konvikti (Kodi: 81084022) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Bujar Syla (1konsumator) dhe rrugët: Edit Durham, Elton Zherka, Marin Barleti (një pjesë), Mbretëresha Teuta, Musa Zajmi, Tirana, Xh.Gjakova dhe Xhemajl Avdullahu.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e TS10/0.4kV të ri.

Prishtinë

Mirëmbajte të planifikuar

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 29,30.12.2017 në TS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Orllani (Kodi: 14015002) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gibovc, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalaticë, Brainë, Bervenik, Bllata, Metergovc, Orllan, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e telit dhe ngritja e shtyllave.

Ferizaj

Mirëmbajte të planifikuar

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 30.12.2017 në NS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

LP 35kV Silkapori (Kodi: 40045001) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kivo, Renova, Stagova, Dauti Comerce dhe Silkapori.

Arsyeja e ndërprerjes: Për nevojat e ndërtimit të autostradës Prishtinë- Hani i Elezit.

2.

Më 30.12.2017 në NS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zona Industriale (Kodi: 41000009) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja dhe TS Gega.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i NS 10/0.4kV të ri.