Mustafa: Kiesa ka buxhet të limituar

Berat Rukuqi nga Oda Ekonomike e Kosovës gjatë emisionit EuroTribuna tha se ka raste sporadike kur Kosova nuk prezantohet mirë në mediumet  e huaja, dhe krijohet një përceptim i atillë  jo i mirë për Kosovën , transmeton Gazeta Tribuna.

Rukiqi tha se  duhet të ketë kujdes edhe në videot të cilat shpërndahen, dhe mënyra si prezantohet Kosova, sipas tij ka pasur video mjaft bindëse për Maqedoninë kohëve të fundit.

Ndërsa, Besian Mustafa tha se në rrjetet sociale ka një marketing më të shpërfaqur të  bizneseve. Sipas tij së shpejti do të fillojnë me  artikuj sa i përket bizneseve, për të promovuar  kështu investimet në Kosovës, shtoi Mustafa.

Kiesa tha se kanë një buxhet të limituar , dhe kështu marketingjet  bëhen hap pas hapi.