A mund të ketë protesta sociale? (Video)

Çfarë presin Sindikatat e Shëndetësisë dhe ajo e Arsimit nga Qeveria e re?

Çfarë pritet të ndryshojë në sektorin privat?

Marrëveshjet e arritura me Qeverinë paraprake a pritet të realizohen?

Çka i pret Ministrinë e Arsimit, atë të Shëndetësisë, të Tregtisë dhe të Zhvillimit Ekonomik?

A ka buxhet dhe sa rrezikohet vendi nga protesta sociale?

Krejt këto po zhvillohen në debatin në emisionin Euro Tribuna me Menduh Abazin.

Mysafirë janë kryetari i Sindikatës së Shëndetësisë, Blerim Syla.

Kryetari i SBAShKU’t, Rrahman Jashari

Dhe Lumnije Ajdini nga AKB