Mbahet forumi ekonomik Kosovë – Slloveni (VIDEO)

Është mbajtur forumi ekonomik Kosovë – Slloveni, ku ishin pjesëmarrës 40 biznesmenë slloven. U premtua bashkëpunim më i mirë me Kosovën.

Në këtë forum, u tha se shteti slloven është një partner strategjik i Kosovës në forcimin e partneritetit ekonomik, dhe mund të ndihmojë në përshpejtimin e proceseve integruese dhe përmirësimin e imazhit të ndërmarrësisë vendore.

Storia në vazhdim ju sjellë detaje nga kjo ngjarje.