Lekaj në konferencë urgjente

Sot, me datë 23.02.2018, me fillim në ora 14:00, Ministria e Infrastrukturës mbanë konferencë urgjente për media, ku do të risqarohet procesi i ndërtimit të Autoudhës Prishtinë-Gjilan.

Konferenca mbahet në Ministrinë e Infrastrukturës në Kabinetin e Ministrit të Infrastrukturës.

Ftoheni që të merrni pjesë dhe ta përcillni këtë konferencë!