KËTO VENDE DO TË KENË NDËRPRERJE TË RRYMËS GJATË DITËVE NË VIJIM

KEDS ka njoftuar për vendet që do të mbesin pa energji elektrike gjatë ditëve në vijim.

Komunikata e plotë nga KEDS:

Prishtinë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1

Më 21.07.2017 në NS TS 35/10kV Prishtina III do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Fuat Pashë Dibra (Kodi 10011007) prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Një pjesë e Bregut të Diellit te furra Qerimi-1.

Arsyeja e ndërprerjes: dislokimi i një pjesë të linjës 0.4kV

2.

Më 21 dhe 22 .07.2017 në NS TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Llausha (Kodi 14000013) prej orës 6:00 deri në orën 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë dhe Murgullë.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosje e konzollave dhe shtrirja e përçuesit.

3.

Më 23.07.2017 në NS TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

· Dalja 10kV Letanci (Kodi 14000012) prej orës 6:00 deri në orën 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Obranqë, Peran, Obranq 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepaj, Dobratin 1 dhe Ferma e Pulave Peran.

Arsyeja e ndërprerjes: shtrirja e përçuesit dhe lidhja në linjë të re.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 21.07.2017 në NS TS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Brezhnice (Kodi 15019009) prej orës 10:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave në LP 10 kV.

2

Më 21.07.2017 në NS TS 110/35/10(20)kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV J14 Jumco (Kodi 10000004) prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Jumko, Vijadukti, Albi Cim, Herta Comerc, Betonjerka Tregtia,Scan Color.

Arsyeja e ndërprerjes: Mbrojtja rele.

3

Më 21.07.2017 në NS TS 110/35/10(20)kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

· Dalja J15 Kampi Jordanesz (Kodi 10000010) prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Elkos, Hiberna FM, Karabinieret Italian, Gazeta Kosova Sot, Unmiku, Ylli Bec dhe PTK-ja.

Arsyeja e ndërprerjes: Mbrojtja rele.

4.

Më 21.07.2017 në NS TS 110/35/10(20)kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

· Dalja J16 Kalabrija 2 (Kodi 10000007) prej orës 13:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Lagjja Kalabria.

Arsyeja e ndërprerjes: Mbrojtja rele.

Ferizaj

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 20.07.2017 në NS TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

· LP 35 kV drejtimi i Silkaporit (Kodi 40045001) prej orës 6:00 deri në orën 9:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Silkapori

Arsyeja e ndërprerjes: Duhet të realizohet kyçja e stabilimentit shpërndarës (Hyrje-Matje-Dalje) si dhe TS- 35/0.4kV sipas pëlqimit elektro-energjetik, si dhe të pranimit (raportit) teknik; Pëlqimi elektro-energjetik me nr-7760 i datës 12.07.2017.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 21.07.2017 në NS TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Fshatrat- Magure (Kodi 41048002) prej orës 9:30 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Magure, Medvevc, Dobrajë, Rreze, Blinajë, Qylagë, Poturovc, Torinë dhe Gllanicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim shtyllash, montim i ndarësit.

Gjakovë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 21.07.2017 në NS TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Denji (Kodi 82081007) prej orës 09:00 – 12:00 dhe 15:00 – 17:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: vendosja e shtyllave të reja shtyllave të betonit të tensionit të lartë për projektin “Zgjerimi dhe Përforcimi I Rrjetit 2017“, LOT 7 Gjakova

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 21.07.2017 në NS S 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Dobroshi (Kodi 80080007) prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë, Rr.Dedë Gjon Luli (një pjesë), Dobrosh, Hereç, Rr.Lekë Dukagjini, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Rr.Pashko Vasa, Skivjan (një pjesë) dhe Stubull.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim I izolatorëve VHD në fshatin Brovine.

2.

Më 21.07.2017 në NS TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Ura Terezive (Kodi 81000004) prej orës 10:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë, Rr.Dedë Gjon Luli (një pjesë), Dobrosh, Hereç, Rr.Lekë Dukagjini, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Rr.Pashko Vasa, Skivjan (një pjesë) dhe Stubull.

Arsyeja e ndërprerjesRevizion I LP Ura Terezive (ndrrimi i shtyllave drurit)

3.

Më 21.07.2017 në NS TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Bodrumi Berjak (Kodi 82081008) prej orës 9:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bellacërkë (një pjesë), Berjakë, Sapniq (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Drejtimi I shtylles betonit 12/1000 afer Restaurant Arlindi

Gjilan

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 21.07.2017 në NS TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Dalja Muqivercit (Kodi 62000011) prej orës 10:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Berivojcë, Qarrakofcë, Dajkovc, Shipashnica e Ulët, Muçivërc, Rogoçicë, Novosella, Karaçeva e Ulët dhe e Epërme.

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë.

2.

Më 21.07.2017 në NS TS 35/10 kV Rrafshinado të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Dalja Begunca (Kodi 61067010prej orës 11:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fsahtrat: Berivojcë, Qarrakofcë, Dajkovc, Shipashnica e Ulët, Muçivërc, Rogoçicë, Novosellë, Karaçeva e Ulët dhe e Epërme.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndërprerësit.

Pejë___

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 21.07.2017 në NS TS 110/10KV Klina do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Jashanica (Kodi 52000003) prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Pograxhë, Qupevë, Jellovc, Resnik dhe Jashanicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë, vendosja e ndarësit.

Prizreni

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 21.07.2017 në NS TS 35/10 kV Sharri (Dragash do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Budakova (Kodi 30036007) prej orës 10:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II, Budakova.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e izolatorëve ndihmës në segmentin 10 kV Budakovë – TS Antena.

2.

Më 22.07.2017 në NS TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Bresana (Kodi 32000008) prej orës 9:00 deri në orën 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhe; afariste: N.P.T “Mulliri” Buzez, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kuk dhe restorant Opoja.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja konzollës së metalit të tensionit të lartë në fshatin Kuk për vendosjen e olluqeve në shtëpinë e banimit të konsumatori Alejdin Sylejmani.