Çmimi i naftës shënon rënie

Çmimet e naftës janë në rrugë që për javën e tretë radhazi të shënojnë rënie, pasi rezervat në rritje në SHBA dhe Nigeri sinjalizojnë se Organizata e vendeve eksportuese të naftës (OPEC) ende ka probleme në zvogëlimin e ofertave globale.

Çmimi i naftës ka rrëshqitur në Nju Jork për 4,3 për qind këtë javë, raporton Bloomberg.