Agjencia Anti- Korrupsion i përcjellë prokurorisë 109 raste

Afrim Atashi nga Agjencia Kundër Korrupsionit theksoi në emisionin EuroTribuna se kjo agjenci po kryen mirë detyrën në luftën kundër korrupsionit.

“Ne si çdo herë e bëjmë edhe raportin publik, raportin vjetor, ku kemi cekur qindra raste që i kemi trajtuar për vitin 2017, ndër to bëjnë pjesë edhe rastet kur i kemi përcjellur në prokurori dhe në polici, dikund  109 raste i kemi që i kemi përcjellur në prokurori dhe në polici, poashtu kemi raste që kemi bërë kallëzime për shkelje administrative të organeve kompetente. Me plot përgjegjësi mund të them që agjencia është në mesin e institucioneve të cilat po luftojnë në parandalimin e korrupsionit,” tha Atashi.

/GazetaTribuna/