​Vendet që do të mbesin pa rrymë

KEDS njofton për disa vende që do të mbesin pa rrymë ditëve të ardhshme. Ja cilat janë ato:
Më 10.09.2017 në NS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:Dalja 10 kV Drenicës (Kodi 41048001) prej orës 09:00-12:00 dhe 15:00-18:00 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesë e Rrezez( Leletiqit),Mirenë,Fushticë e Epërme,Fushticë e Ulët,Resinoc Baincë, Shale dhe Krojmire. Arsyeja e ndërprerjes: ngritje te shtyllave dhe shtrirje te percuesit.
2. Më 11.09.2017 dhe 12.09.2017 në NS 35/10 KV Mazgit do të ndërprehet: Dalja 0.4 kV Bakshi (Kodi 15019008068) prej orës 09:00-11:00 dhe 14:00-17:00 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bakshia. Arsyeja e ndërprerjes: Investimet-shtrirja e kabllit bistek dhe vendosja e ormanave 0.4 kV.
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit 1. Më 11.09.2017 në NS 35/10 kV Koliqi do të ndërprehet: Dalja 10 kV Koliq-Ballaban (Kodi 14016002) prej orës 10:30 deri në orën 15:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci. Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trases dhe revizioni i LP 10 kV. 2. Më 11.09.2017 në NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet: Dalja 10 kV Nr 21.Arberia 5 (Kodi 12000014) prej orës 11:00 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Arbëria (një pjesë) Arsyeja e ndërprerjes: Mbrojtje rele 3. Më 11.09.2017 në NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet: Dalja 10 kV Nr 22. Remonti kabllovik (Kodi 12000015) prej orës 12:00 deri në orën 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Remonti, Rruga UQK-se (nje pjese), Jakove Xoxa, Meto Bajraktari . Arsyeja e ndërprerjes: Mbrojtje rele 4. Më 11.09.2017 në NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet: Dalja 10 kV Nr.23Luboteni (Kodi 12000016) prej orës 13:00 deri në orën 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Luboteni(Rambuje), Prizreni, Parku, M.Muhaxhereve, Pompat (park) Arsyeja e ndërprerjes: Mbrojtje rele 5. Më 12.09.2017 në NS 35/10 kV Drenas do të ndërprehet: Dalja 10 kV Gllobari (Kodi 16021008) prej orës 10:30 deri në orën 15:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gllobari, Vërboci,Tërsteniku,Çikatovë,Gllanasellë dhe Dobrosheci. Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trases dhe revizioni i LP 10 kV. 6. Më 12.09.2017 në NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet: Dalja 10 kV Nr 24. blloku III (Kodi 12000017) prej orës 11:00 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Blloku 3, Albi comerce, Buqaj, Furra Sheki, te Ariu, pompa e benzines, EBC, Konushevci Arsyeja e ndërprerjes: Mbrojtje rele 7. Më 12.09.2017 në NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet: Dalja 10 kV Nr 26. IMN Kosova (Kodi 12000018) prej orës 12:00 deri në orën 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Objekti Ramiz Sadiku Arsyeja e ndërprerjes: Mbrojtje rele 8. Më 12.09.2017 në NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet: Dalja 10 kV Nr 27.Fab e tjegullave (Kodi 12000019) prej orës 13:00 deri në orën 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Tjegullorja Arsyeja e ndërprerjes: Mbrojtje rele Ferizaj Mirëmbajte të planifikuar -Nuk ka Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it -Nuk ka Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta -Nuk ka Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit 1. Më 11.09.2017 në NS 110/35/10 KV Lipjan do të ndërprehet: Dalja 10 kV “Kraishta (Kodi 41000002) prej orës 10:00 deri në orën 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rufci I Ri,Rufci I Vjetër,Hallaqi I Vogël,Hallaqi I Madh, Ribar i Vogel, Ribar i Madh,Zllakuqan,Kraishta,Bujani, Bregu I Zi,Godanci I Epërm, dheVarigoci. Kraishta . Arsyeja e ndërprerjes: Revizion I L.P. ndrrim Izolaterove , pastrim trase 2. Më 12.09.2017 në NS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet: Dalja 10 kV L.P. Komogllava (Kodi 40000009) prej orës 10:00 deri në orën 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fshati Komogllavë Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim trase Revizion I L.P. Gjakovë Mirëmbajte të planifikuar -Nuk ka Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it -Nuk ka Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta -Nuk ka Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit 1. Më 11.09.2017 në NS 35/10 KV Ferizaj II do të ndërprehet: Trafofusha 35/10 kV T-2 (Kodi 400410) prej orës 11:00 deri në orën 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin konsumatorët e dy daljeve 10 kV : Dalja 10 kV Betoni(kodi:40041002), Rr.”Prizrenit”, Saraishta, Lloshkobare, Llojza, Kosinë, Slivova, Dremjak dhe bizniset private.
Dalja 10 kV Kosovapetrolli(kodi:40041003), Rr.”G.Terbeshi”, Talinovci i Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhagjerëve dhe Bizniset private.
Arsyeja e ndërprerjes: Riparim i transformatorit energjetik. 2. Më 12.09.2017 në NS 35/10 KV Ferizaj II do të ndërprehet: Trafofusha 35/10 kV T-1 (Kodi 400410) prej orës 11:00 deri në orën 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin konsumatorët e dy daljeve 10 kV : Dalja 10 kV Sillosi(kodi:40041001), Ferizaji një pjesë, Talinovci I Muhaxherëve, Sazlia, Papaz, Pojata, Rahovica, Softaj, Fusha e Madhe.
Dalja 10 kV Ujevara(kodi:40041011), Rr. Nerodimes, Ujvara, Frigoriferi, Barakat.
Arsyeja e ndërprerjes: Riparim i transformatorit energjetik. 2. Më 12.09.2017 në NS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet: Dalja 10 kV “Cermjani (Kodi 80080012) prej orës 10:00 deri në orën 15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshatrat: fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel, Zhdrellë. Arsyeja e ndërprerjes: Revizionimi I LP 10 kV (ndrrimi I shtyllave,izolatorëve, përquesve etj 2. Më 12.09.2017 në NS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet: Dalja 10 kV “Qendra (Kodi81000002) prej orës 10:00 deri në orën 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshatrat: fshatrat: Rr.Abedin Tërbeshi, Rr.Ali Ibra, Rr.Ferhat Binishi (një pjesë), Rr.Ismail Qemali, Rr.Marin Barleti, Rr.Mazllum Lakuci, Rr.Mbretëresha Teuta, Rr.Nënë Tereza, Rr.Përmet Vula (një pjesë), Rr.Petro Nini Luarasi, Rr.Rruga Tirana, Rr.Skënderbeu (një pjesë), Rr.Tefik Çanga, Rr.Vëllezrit Frashëri. Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi I perqueseve TM ne disa fusha ne Koloni 3. Më 12.09.2017 në NS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet: Dalja 10 kV Foprtesa (Kodi82081009) prej orës 9:00 deri në orën 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshatrat: fshatratfshatrat Bellacërk, Sopniq. Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi I shtylles drurit ne atë te betonit afer TS II Sapniq 4. Më 12.09.2017 në NS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet: Dalja 10 kV Mirusha (Kodi82082002) prej orës 8:00 deri në orën 11:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshatrat: Rr.603 Adem Jashari (1 konsumatorë), Rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), Rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), Rr.606 Pavarësia (1 konsumatorë), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë), Turjakë. Arsyeja e ndërprerjes: Ndrrimi I kabllos se vendosur perkohesishte ne segmentin per TS3 Mirushe Gjilan Mirëmbajte të planifikuar -Nuk ka Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it -Nuk ka Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta -Nuk ka Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit 1. Më 11.09.2017 në NS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet: Dalja 10 kV Malisheva (Kodi 60060018) prej orës 11:00 deri në orën 15:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Malisheva. Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim trase dhe ndrrim shtyllave 2. Më 12.09.2017 në NS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet: Dalja 10 kV Bresalci (Kodi 63000010) prej orës 11:00 deri në orën 15:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci, Zhegovci. Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim trase dhe ndrrim shtyllave. Mitrovicë Mirëmbajte të planifikuar -Nuk ka Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it -Nuk ka Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta -Nuk ka Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit 1. Më 11.09.2017 në NS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet: Dalja 10 kV Ujësjellësi i Ri (Kodi 71075006) prej orës 10:00 deri në orën 11:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Nje pjes te Laxhes Shipol dhe Fabriken e Ujët Arsyeja e ndërprerjes: Revizion 2. Më 11.09.2017 në NS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet: Dalja 10 kV Tjegullorja (Kodi 71075007) prej orës 11:00 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fabrika e Bllokave Arsyeja e ndërprerjes: Revizion 3. Më 11.09.2017 në NS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet: Dalja 10 kV Sollana (Kodi 71075008) prej orës 12:00 deri në orën 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjet Parku i Solanës dhe Vaganica. Arsyeja e ndërprerjes: Revizion 4. Më 11.09.2017 në NS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet: Dalja 10 kV Stadioni (Kodi 71075009) prej orës 13:00 deri në orën 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja “Migjeni”, Lagjja “Stadioni”, Zhabar i Ulët, rrugët: Ymer Berisha, Rexhep Dedia, Hajr Haxhia, Mursel Boletini, Ali Gaxha, Safet Boletini, Xhevat Isufi dhe Sherif Tërrstena. Arsyeja e ndërprerjes: Revizion 5. Më 12.09.2017 në NS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet: Dalja 10 kV Ujësjellësi i Vjetër (Kodi 71075010) prej orës 10:00 deri në orën 11:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra e Qytetit . Arsyeja e ndërprerjes: Revizion 6. Më 12.09.2017 në NS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet: Dalja 10 kV Ilirida (Kodi 71075011) prej orës 11:00 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr Mujë Hasani,Rr Berdi Hasanaj,Rr Musa Hoti,Rr Muj Krasniqi,Rr Shaban Polluzha,Rr Rifat Vidishiqi,Rr Jakup Ceraja,Rr Parisi,Rr Sabedin Prekazi,Rr Remzi Durmishi,Rr Eset Ymeri,Rr Maxhistrala Adriatiku . Arsyeja e ndërprerjes: Revizion 7. Më 12.09.2017 në NS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet: Dalja 10 kV Ibër-Lepenci(kodi 71075012) prej orës 12:00 deri në orën 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hakif Bislimi, Kemajl Loshi, Shaip Kalludra, Ali Fejzullahu, Shaban Idrizi, Elmaz Peci, Hoxhë Hasan Tasini, Gani Hajra dhe fshatrat: Zhabar i Ulët dhe i Epërm, Shipol dhe Lushtë. Arsyeja e ndërprerjes: Revizion 8. Më 12.09.2017 në NS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet: Dalja 10 kV Lagjja e Romëve(kodi 71075013) prej orës 13:00 deri në orën 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Romet 1, 2, 3, Qerdhja, Remo Com, Bashkimi, Lin Project . Arsyeja e ndërprerjes: Revizion 9. Më 12.09.2017 në NS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet: Dalja 10 kV Qendra(kodi 71075014) prej orës 14:00 deri në orën 15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendren e Qytetit Arsyeja e ndërprerjes: Revizion 10 Më 11.09.2017 në NS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet: Dalja 10 kV Shipoli (kodi71075001) prej orës 9:00 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fshati Shipol.Fshati Vaganic , Fshati Vernic , Fshati Pirq Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi I Trafostacionit nga kompania G3 Inxhiniering Personi pergjegjes per shkyqje dhe kyqje Ekrem Musaj Pejë Mirëmbajte të planifikuar -Nuk ka Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it -Nuk ka Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta 1. Më 12.09.2017 në NS 110/10(20) kV Peja 2 do të ndërprehet: Dalja 10 kV Zahaqi (Kodi51000010) prej orës 11:00 deri në orën 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjeës e Llabjanit, Deponia, Ramuni nje pjesë, Gllaviqica, Kërstovci, Leshan, Klinqin, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit, Rosujat.. Arsyeja e ndërprerjes: Kyqja e TS. Të ri. Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit 1. Më 11.09.2017 në NS 110/10kV Deqani do të ndërprehet: Dalja 10 kV Juniku (Kodi 53000007) prej orës 10:00 deri në orën 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq, Gjocaj . Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje dhe ndrrimi I shtyllave TL 2. Më 11.09.2017 në NS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet: Dalja 10 kV Burgu (SH.N.P) (Kodi 54000009) prej orës 11:00 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Burgu (SH.N.P) Dhe Graniti Ismet Loshaj Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi I Mbrojtjes rele. 3. Më 11.09.2017 në NS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet: Dalja 10 kV FSK-ja) (Kodi 54000010) prej orës 12:00 deri në orën 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: FSK-ja Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi I Mbrojtjes rele 4. Më 12.09.2017 në NS 110/10kV Deqani do të ndërprehet: Dalja 10 kV Ledina (Kodi 53000001) prej orës 10:00 deri në orën 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gramaqeli, Belegu,Baballoqi,Dubrava,Irzniqi,Ledinat,Prokolluku Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje dhe ndrrimi I shtyllave TL 5. Më 12.09.2017 në NS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet: Dalja 10 kV Istog Qendra (Kodi 54000013) prej orës 11:00 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: te KEDS-i, Shtëpia e mallrave, Istog Blinda ABB, rruga e re- Vehbi Jahaj, banesat- Gani Dreshaj, Shefqet Kabashi, NT Banana, Shtëpia e kulturës. Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi I Mbrojtjes rele. 6. Më 12.09.2017 në NS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet: Dalja 10 kV Devolli Group (Kodi 54000015) prej orës 12:00 deri në orën 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Devolli Group Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi I Mbrojtjes rele. 7. Më 11.09.2017 në NS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet: Dalja 10 kV Dubrava-Rakoshi (Kodi54000006) prej orës 10:00 deri në orën 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dubravë, Kovragë, Serbobran, Llukac i thatë, Veriq, Kërrninë, Padalishtë, Shushicë, Rakosh, Uqë, Suhogerll, Cerkolez . Arsyeja e ndërprerjes: Ndrim i shtyllave te thyera si dhe riparim i linjes te T.L. degzimi i ka imeraj F.Padalishte Prizren Mirëmbajte të planifikuar -Nuk ka Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it -Nuk ka Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta 1. Më 10.09.2017 në NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet: Dalja 10 kV Studenqani TS. TS 10(20)/0.4kV te Bunari (Kodi32000018006) prej orës 9:00 deri në orën 15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Studenqan,Doberdelan,Samadraxhë, Motel Illyria,Gurëthyesi ENISI,Celi AG,Sejdi Binaku,Flori Kopshtar,Fab.Plastikës Gani Sallauka.Pompat e ujit:Studenqan,Doberdelan,Samadraxhë . Arsyeja e ndërprerjes: Arsyeja eshte sepse ne ate pjese ku punohet do te nderrohet rrjeti ekzistues me te ri dhe do te vendosen konzollat E, Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit 1. Më 11.09.2017 në NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet: Dalja 10 kV Budakova (Kodi 32000008) prej orës 10:00 deri në orën 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II, Budakova . Arsyeja e ndërprerjes: pastrimi I trases. 2. Më 11.09.2017 në NS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet: Hyrja 35KV (Kodi 3000370) prej orës 11:00 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubovishte, Kukjan, Vranishte,Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok, Orqushë, rr. e Dëshmorëve, rr. e Restelicës, rr. e Brodit, rr. e Radeshës, afariste: KFORI, Motel Meka, “Shtëpia e Kulturës”, Radio Sharri, Policia, Kuvendi Komunal, Gjimnazi,Shkolla fillore.Ambullanta mjeksisë familjate,Gjykata, Zjarrfiksat, Afariste: HIT Flores, Zgatari Komerc, Fshatrat : Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhe, Afariste : N.P.T “Mulliri” Buzez, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kuk, Restoran Opoja, Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne,Xërxe e sharrit,Zgatar,Zym I sharrit,Afariste:ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala, Rapqa e ulet, Rapqa e epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krsteci ult, Krsteci nalt, Rrenci,Ferma TS- Berham Jonuzi,TS- Qendra Petroll,Buqe, Pllavë, TS-Ujsjellsi Brezne, Rematex. Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi I Mbrojtjes rele 3. Më 11.09.2017 në NS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet: Dalja 35KV (Kodi 3000370) prej orës 12:00 deri në orën 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubovishte, Kukjan, Vranishte,Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok, Orqushë, rr. e Dëshmorëve, rr. e Restelicës, rr. e Brodit, rr. e Radeshës, afariste: KFORI, Motel Meka, “Shtëpia e Kulturës”, Radio Sharri, Policia, Kuvendi Komunal, Gjimnazi,Shkolla fillore.Ambullanta mjeksisë familjate,Gjykata, Zjarrfiksat, Afariste: HIT Flores, Zgatari Komerc, Fshatrat : Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhe, Afariste : N.P.T “Mulliri” Buzez, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kuk, Restoran Opoja, Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne,Xërxe e sharrit,Zgatar,Zym I sharrit,Afariste:ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala, Rapqa e ulet, Rapqa e epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krsteci ult, Krsteci nalt, Rrenci,Ferma TS- Berham Jonuzi,TS- Qendra Petroll,Buqe, Pllavë, TS-Ujsjellsi Brezne, Rematex. Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi I Mbrojtjes rele 4. Më 12.09.2017 në NS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet: Dalja 10 kV Komuna Mamusha (Kodi 30034005) prej orës 10:00 deri në orën 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Serbica e ulet I, Serbica e ulet II, Lagjeja Medvec, Pompat e Ujit . Arsyeja e ndërprerjes: pastrimi I trases. 5. Më 12.09.2017 në NS 35/10 kV Dikanca do të ndërprehet: Dalja 10 kV Brodi (Kodi 30037003) prej orës 11:00 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fshati Brod dhe afariste:N.P.T “Kuk Comerc”(Motel Argjena), TS- IPKO Brod, TS- Penda HC Dikance. Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi I Mbrojtjes rele. 6. Më 12.09.2017 në NS 35/10 kV Dikanca do të ndërprehet: Dalja 10 kV Radesha (Kodi 30037006) prej orës 12:00 deri në orën 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fshatrat:Baqkë,Dikancë,Leshtan,Radesh . Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi I Mbrojtjes rele.