​St Oliver dhe Comma shënojnë një vjetorin e hapjes

Dy brendet gjermane të veshjeve, të njohura në botë, St Oliver dhe Comma, sot kanë shënuar 1 vjetorin e hapjes në Albi Mall.
Koordinatorja e kompanisë, Merita Jusufi tha se St Oliver dhe Comma janë brende të cilat sjellin kualitet të larte dhe gjithashtu çmim të volitshëm, i përshtatshëm për të gjithë. Ajo shtoi se stili që këto dy brende sjellin tek klientët, është stil modern dhe i sofistikuar.