​Qeveria ndihmon shoqatat e grave të dhunuara gjatë luftës

Qeveria e Kosovës në mbledhjes e sotme ka ndarë 200 mijë euro për përkrahjen e shoqatave për gratë e dhunuara gjatë luftës.
Përndryshe në këtë mbledhje, Qeveria ka miratuar rishikimin e buxhetit për vitin 2017, i cili do të procedohet në Kuvendin e Kosovës për miratim.Qeveria në këtë mbledhje po ashtu ka ndarë mjete financiare për Shoqatën e Invalidëve të Luftës për rregullimin e protezave në vlerë prej 478 mijë euro, si dhe 50 mijë euro për rehabilitim të invalidëve të luftës.