​Putin: Rusia ka dalë nga kriza ekonomike

Presidenti rus, Vladimir Putin tha se vendi i tij ka dalë nga kriza ekonomike.
“Rusia ka dalë nga kriza dhe tani shënon përparim. Në këto rrethana, duhet të bëjmë gjithçka që është e nevojshme për të ruajtur dinamikën e tanishme”, tha udhëheqësi rus.Ai shtoi se rritja ekonomike gradualisht ka dhënë rezultate. Putin theksoi se qytetarët rusë do të përjetojnë gjithnjë e më shumë rezultatet pozitive nga ekonomia ruse në jetën e përditshme.