​Orari i reduktimeve me energji elektrike

KEDS-i, të hënën, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës në disa nga ditët e ardhshme.
Orari i plotë:
Prishtinë Mirëmbajte të planifikuar -Nuk ka Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it -Nuk ka Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta 1. Më 07.06.2017 në NS TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet: Dalja 10 kV Shtrubullova (Kodi 16021004) prej orës 09:00 deri 12:00 dhe 15:00 deri 18:00 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshtrat: Shtrubullovë, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc dhe Obri. Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i Ormanit 400 kVA ne TS ekzistues dhe montimi i ndarësve në trafoshtylla ekzistuese, nga kompania G3 Inxhiniering. Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit 1. Më 07.06.2017 në NS TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet: Dalja 10 kV Livadica (Kodi 14000011) prej orës 10:00 deri në orën 15:30 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana. Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë. 2. Më 07.06.2017 në NS TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet: Dalja 10 kV Plemetinit (Kodi 15019003) prej orës 10:00 deri në orën 15:30 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk dhe Milloshevë (një pjesë) Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e ndarësit në TSSH. 3. Më 07.06.2017 në NS 35 /10KV Mazgitit do të ndërprehet: Dalja 10 kV Lp 10 Kv Lumi i madh (Kodi 15019006) prej orës 11:00 deri në orën 14:00 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Millosheva, Brezhnica (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh (Velika Rekë) dhe Prilluzha. Arsyeja e ndërprerjes: vendosja e konzollave dhe energjizimi i LP 10 kV Llazareva Unaza . 4. Më 07.06.2017 në NS TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet: Dalja 10 kV Lp 10 Kv Llazareva (Kodi 15019005) prej orës 10:00 deri në orën 16:00 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe Graca. Arsyeja e ndërprerjes: energjizimi i segmentit në Unazen LP Llazareva – LP Lumi i Madh deri në ndarësin linjor dhe vendosja e shtyllave në LP Llazarevë në Babimofci. Mitrovicë Mirëmbajte të planifikuar -Nuk ka Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it -Nuk ka Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta Nuk ka Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit 1. Më 07.06.2017 në NS TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet: Dalja 10 kV Novolani (Kodi 73000005) prej orës 10:00 deri në orën 16:00 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi. Arsyeja e ndërprerjes: Pastim i trasesë. Ferizaj Mirëmbajte të planifikuar -Nuk ka Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it -Nuk ka Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta Nuk ka Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit 1. Më 07.06.2017 në NS TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet: Dalja 10 kV Varoshit (Kodi 40042005) prej orës 9:30 deri në orën 16:00 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Varoshi, Gërlica, Komogllava, Rakaj dhe bizniset private. Arsyeja e ndërprerjes pastrim traseje dhe demontimi i shtyllave të tensionit të mesëm në TS 10/04 Kulla Varosh. 2. Më 06.06.2017 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet: Dalja 10 kV Gadime (Kodi:410000013) prej orës 09:30 deri në orën 15:30 Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Babush I Muhaxherëve, Gadime e Ulët, Gadime e Lartë, Vrella dhe Plitkoviqi. Arsyeja e ndërprerjes: pastrimi i traseve në LP 10 kV Gadime. 3. Më 09.06.2017 në NS TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet: Dalja 10 kV Drejtimi i Qytetit (Kodi: 40000001) prej orës 09:30 deri në orën 15:30 Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteti (një pjesë) , rr. Rexhep Bislimi, rr. Hasan Prishtina, TS Pylltaria dhe Grupi i Bizneseve. Arsyeja e ndërprerjes: Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuar në rrjetin 10 kV , Pastrimit te trasesë. 4. Më 08.06.2017 në NS TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet: Dalja 10 kV Fshatrat- Magure (Kodi: 41048002) prej orës 09:30 deri në orën 15:30 Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Magurë (një pjesë), Medvevc, Dobrajë, Rreze, Blinajë, Qylagë, Poturovc, Torine Poturovc dhe Gllanicë. Arsyeja e ndërprerjes: Shkyçja realizohet për shkak të punimeve në LP 10 kV (pastrim traseje). Gjilan Mirëmbajte të planifikuar -Nuk ka Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it -Nuk ka Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit 1. Më 07.06.2017 në NS TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet: Dalja 10 kV Dalja Kllokotit (Kodi 61065004) prej orës 11:00 deri në orën 15:00 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kllokot, Radivojcë, Budrikë, Remnik dhe Xhylekarë. Arsyeja e ndërprerjes Pastrimi I trasesë-ndërrim shtyllave të tensionit të lartë. 2. Më 07.06.2017 në TS/35/10kV Gjilani -1 do të ndërprehet: Dalja 10 kV Dalja e Uglari (Kodi 60060016) prej orës 11:00 deri në orën 15:00 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kolektori, Uglari 1, 2 , Pograxha, Llofca, Doxht, Sllubica dhe Kokaj. Arsyeja e ndërprerjes ndërrimi i shtyllës së kalbur në LP i Uglarit. Pejë Mirëmbajte të planifikuar -Nuk ka Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it -Nuk ka Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit 1. Më 07.06.2017 në NS 35/10kV Kline do të ndërprehet: Dalja 10 kV Dalja Zajmi (Kodi 52056004) prej orës 10:00 deri në orën 13:00 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin Ringovi 1,2,3, Krivogllava 1,2 . Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i ormanit TU dhe pastrimi I linjës. Prizren Mirëmbajte të planifikuar -Nuk ka Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it -Nuk ka Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta 1. Më 07.06.2017 në NS TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet: Dalja 10 kV Mamusha (Kodi 32000006) prej orës 12:00 deri në orën 14:00 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri I Ri, Mulliri Xhevdet Mazrreku dhe Restoran Opoja. Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllës së re të betonit. Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit 1. Më 07.06.2017 në NS TS 35/10 kV Dragashi do të ndërprehet: Dalja 10 kV Bresana (Kodi 30036007) prej orës 10:00 deri në orën 14:00 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhe; afariste: N.P.T “Mulliri” Buzez, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kuk dhe Restoran Opoja. Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë. 2. Më 07.06.2017 në NS TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet: Dalja 10 kV Mushtishti (Kodi 32000002) prej orës 11:00 deri në orën 12:00 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci. Arsyeja e ndërprerjes: Revizion. 3. Më 07.06.2017 në NS TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet: Dalja 10 kV Gjinovci (Kodi 32000003) prej orës 12:00 deri në orën 13:00 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Topliqan, Gjinoc, Sallagrazhdë, Grejkoc, Gelacë; bizneset: N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë dhe Selim Muharremi. Arsyeja e ndërprerjes: Revizion. 4. Më 07.06.2017 në NS TS 35/10 kV -Therandë do të ndërprehet: Dalja 10 kV Reshtani (Kodi 32039006) prej orës 14:00 deri në orën 15:30 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri I Ri, Mulliri Xhevdet Mazrreku. Arsyeja e ndërprerjes: Regullimi i kabllit nëntokësor 10 kV dhe ndërrimi i furnizimit për TS qendra Zejtare 1 dhe TS te Banesat e KEK-ut. 5. Më 07.06.2017 në NS TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet: Dalja 10 kV Shirokes (Kodi 32000005) prej orës 14:00 deri në orën 15:30 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin Shiroka, pjesët periferike të Therandës (Rr.Reqani); Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i kabllit nëntokësor 10 kV , dhe ndërrimi i furnizimit për TS Qendra Zejtare 1 dhe TS te Banesat e KEK-ut. 6. Më 07.06.2017 në NS TS 35/10 kV Theranda do të ndërprehet: Dalja 10 kV Theranda (Kodi 32039003) prej orës 14:00 deri në orën 15:30 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Skënderbeu, Qendra Zejtare II, Nëna Terezë, Derveni, Migjeni, Enver Bytyqi, Hajdin Berisha, Xhavit Syla, Endrit Kavaja, Ismail Qemali, Lidhja Prizrenit, Vinston Çerçili, Kenan Halimi, Garibaldi dhe Mulla Nura. Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i kabllit nëntokësor 10 kV dhe ndërrimi i furnizimit për TS qendra zejtare 1 dhe TS te Banesat e KEK-ut. Gjakovë Mirëmbajte të planifikuar -Nuk ka Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it -Nuk ka Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta 1. Më 07.06.2017 në NS TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet: Dalja 10 kV Qendra (Kodi 81000002) prej orës 9:30 deri në orën 11:30 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Ibra, Ferhat Binishi (një pjesë), Ismail Qemali, Marin Barleti, Mazllum Lakuci, Mbretëresha Teuta, Nënë Tereza, Rr.Përmet Vula (një pjesë), Rr.Petro Nini Luarasi, Rr.Rruga Tirana, Rr.Skënderbeu (një pjesë), Rr.Tefik Çanga, Rr.Vëllezrit Frashëri. .Arsyeja e ndërprerjes: kyçja e objektit te Halil Elez Muhadri. Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit 1. Më 07.06.2017 në NS TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet: Dalja 10 kV Cermjani (Kodi 80080012) prej orës 10:00 deri në orën 15:00 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel, Zhdrellë. Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ormanit TU në TS – Bec(Kisha)- pastrim i trasesë. 2 Më 07.06.2017 në NS TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet: Dalja 10 kV Fortesa (Kodi 82081009) prej orës 9:00 deri në orën 13:00 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bellacërk dhe Sopniq. Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i shtyllës drurit në atë te betonit afër TS II Sapniq. 3. Më07.06.2017 në NS TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet: Dalja 10 kV Dragabili (Kodi 82082006) prej orës 8:00 deri në orën 11:00 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), Rr.557 Bedri Berisha (1 konsumatorë), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë. Arsyeja e ndërprerjes: përforcimi I shtyllave në segmantin për Kervasari. 4. Më 07.06.2017 në NS TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet: Dalja 10 kV Gjakova III. (Kodi 81083016) prej orës 11:00 deri në orën 12:00 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Besim Bistrazhini, rr.Dërgut Vokshi, rr.Dëshmorët e Lirisë, rr.Elena Gjika, rr.Gjon Bisaku, rr.Gjon Nikoll Kazazi, rr.Haki Taha, rr.Hysni Dobruna (një pjesë), rr.Ismail Qemali (një pjesë), rr.Konferenca e Bunjajt, rr.Konstandin Kristoforidhi, rr.Lidhja e Prizrenit, rr.Martin Camaj, rr.Migjeni (një pjesë), rr.Mithat Frashëri, rr.Shaban Polluzha, rr.Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe rr,Yll Morina. Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, kyçje-shkyçje, si dhe revizioni I kthinës në TS 110/10 kV GJ 2, 4. 5. Më07.06.2017 në NS TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet: Dalja 10 kV Thertorja. (Kodi 81083029) prej orës 11:00 deri në orën 12:00 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lugë-Bunarin, Beci dhe Janoshi Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, kyçje-shkyçje, si dhe revizion I kthinës në TS 110/10 kV GJ 2, Dalja 10kV nr. 8. 6. Më 07.06.2017 në NS TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet: Dalja 10 kV Dalja 21. (Kodi 81084018) prej orës 11:00 deri në orën 12:00 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Fehmi Agani, rr.Ibrahim Fehmiu, rr.Rruga e UÇK-së, rr.Sadik Pozhegu, rr.Sadik Stavileci. Arsyeja e ndërprerjes: Testimi I mbrojtjes rele, kyçje-shkyçje, si dhe revizioni I kthinës në TS 110/10 kV GJ 2, Dalja 10Kv nr. 9. 7. Më 07.06.2017 në NS TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet: Dalja 10 kV Inkubatori .(kodi 81084019) prej orës 11:00 deri në orën 12:00 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: rruga Tirana. Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, kyçje-shkyçje, si dhe revizioni I kthinës në TS 110/10 kV GJ 2, Dalja 10Kv nr. 9. 8. Më 07.06.2017 në NS TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet: Dalja 10 kV Dalja 40 .(kodi 81084023) prej orës 11:00 deri në orën 12:00 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Bajram Curri, rr.Dërgut Vokshi, rr.Ismail Qemali, rr.Marin Barleti (një pjesë), rr.Nënë Tereza, rr.Pjetër Budi, rr.Rruga e UÇK-së, rr.Sadik Pozhegu, rr.Sadik Stavileci, rr.Skënderbeu dhe rr.Sylejmon Vokshi. Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, kyçje-shkyçje, si dhe revizioni I kthinës në TS 110/10 kV GJ 2, Dalja 10Kv nr. 9. 9. Më 08.06.2017 në NS TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet: Dalja 10 kV Mirusha .(kodi 82082002) prej orës 9:00 deri në orën 12:00 dhe nga ora 14:00-17:00. Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.603 Adem Jashari (1 konsumatorë), rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), rr.606 Pavarësia (1 konsumatorë), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjaka. Arsyeja e ndërprerjes: Zgjerimi dhe përforcimi i Rrjetit 2015“,LOT 8 Gjakova për arsye të ndërrimit të tokëzimit nga perçuesi P/F me shirtin e zingtuar Fe/Zn 25x4mm në shtyllat e betonit të tensionit të lartë, të cilat prodhuesi i ka lëshuar pa vrimën e tokëzimit. 10. Më 07.06.2017 në NS TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet: Dalja 10 kV Dragabili .(kodi 82082006) prej orës 9:00 deri në orën 12:00. Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), rr.557 Bedri Berisha (1 konsumatorë), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë. Arsyeja e ndërprerjes: Zgjerimi dhe përforcimi i rrjetit.