​BURSAT BOTËRORE SHËNOJNË NGRITJE

Aksionet në Wall Street në fillim të ditës së sotme kanë shënuar ngritje pas lajmeve të mira nga tregu për ndërtimin e shtëpive dhe të hyrave solide të kompanive.

Ngritja e Wall Street-it ka reflektuar edhe në forcimin e vlerës së aksioneve evropiane në tregti.

Rreth 35 minuta nga hapja e bursës, indeksi industrial Daw Jones është forcuar 0.1 për qind në 21.600,33 poenë, S&P 500 shënoi ngritje 0,3 për qind në 2.468,26 poenë, ndërsa Nasdaq pati ngritje 0,5 për qind në 6.373,60 poenë, transmeton AFP.

TË REKOMANDUARA
Rritet me tetë për qind deficiti në tregtinë e mallrave
Rritet me tetë për qind deficiti në tregtinë e mallrave