​BE: Ka rrezik nga rritja e financimit për sulme terroriste në Evropë

Ekziston rrezik real nga rritja e financimit për sulme terroriste në Evropë, pasi që ISIS-i po humb terren në Irak dhe Siri, paralajmëroi sot komisari evropian për Siguri, Julian King.
“Pasi që kemi pasur sukses në luftën kundër Shtetit Islam në rajonin e Iranit dhe Sirisë, ISIS tash po hedh mjetet jashtë Irakut dhe Sirisë”, tha King gjatë fjalimit në Parlamentin Evropian.