Diana Berisha, e 5-ta në Kampionat Botërore të Atletikës

Vendi i 5st ne Kampionatin Boteror te Atletikes ne discipline Gjysem Maraton
5th Place at World Masters Athletics Championship – HM

Me 30 Mars kam pas rastin te perfaqesoj Kosoven ne Kampionat Boteror te Atletikes, mbajtur ne Torun te Polonis.

Ne kete kampionat kan marre pjese rreth 4000 garues te perzgjethur nga krejt bota. Kampionati i mbajtur ne Torun konsiderohet si me i madhi i te gjitha koherave ne kete discipline.

Synimi im kryesor ka qene qe Kosova te figuron ne mesin e me te mirreve (top list) sepse Kosova si shtet po merr pjese per here te pare ne nje gare te tille. Qellimin e arrita. Shtetet e forta Anglin, Gjermanin, Norvegjin, Turqin etc. I kam len pas per arritje falemnderoj prinderit e mi dhe familjen per perkrahje, poashtu trenerin tim Matthias Bauer per sygjerime sepse me orare te plote ne Banken Raiffeisen eshte shume veshtire me arrite sukeses ne sport 

Diana gjithashtu  është edhe motra e kampionit të shumë fisht në basketboll Dardan Berisha