Vdes njeriu i familjes më të fuqishme në botë

Miliarderi dhe bankieri David Rockfeller ka vdekur në moshën 102 vjeqare në shtëpinë e tij në Pokantikos Hills, ka bërë të ditur familja e tij.

Rockefeller ishte më i riu nga gjashtë fëmijët e John Rockfeller dhe i fundit nga gjenerata e Rockfellerëve.

Ai ka qenë në krye të familjes më të fuqishme në botë dhe pas vdekjes së vëllezërve dhe motrave të tij ka mbetur “rojtar” i pasurisë dhe njeriu me bizneset më të mëdha në planet.