Trump refuzon telefonin e mbrojtur mobil

Presidenti i SHBA-së, Donald Trump, përdor telefona mobil në pronësi të Shtëpisë së Bardhë, të cilët nuk janë të pajisur me mbrojtje moderne, që paraqet ndryshim të praktikës së paraardhësve të tij dhe e ekspozon ndaj rreziqeve të hakerëve dhe përgjimeve, shkruan politico duke iu referuar dy zyrtarëve të lartë të paemëruar amerikanë të administratës Trump.

Shefi aktual i Shtëpisë së Bardhë, edhe pse bashkëpunëtorët e kanë bindur që një herë në muaj duhet të ndryshojë telefonin që e përdorë për Twitter, ai ka refuzuar duke iu thënë se “kjo është tepër e pakëndshme”.