Stuhitë bëjnë kërdi në SHBA

Si rezultat i stuhive që goditën në verilindje të SHBA-së, pesë vetë kanë vdekur, duke përfshirë një vajzë, dhe gati gjysmë milion njerëz mbetën pa energji elektrike.

Siç transmeton ABC, stuhitë, përmbytjet, erërat me fuqi 130 kilometra në orë kanë kapluar SHBA-në dhe pritet të ketë edhe tornado.