Peskov: Sanksionet e SHBA-së, sulm ekonomik ndërkombëtar

Moska konsideron se sanksionet amerikane janë sulm ekonomik ndërkombëtar dhe kundërpërgjigjja do të jetë në pajtim me interesat ruse, deklaroi sot zëdhënësi i Kremlinit, Dmitrij Peskov.

“Sanksionet kundër Rusisë janë bërë ide fikse”, tha Peskov dhe shtoi se Rusia i konsideron ato ilegale.