Pasuritë nënujore të Shqipërisë si atraksione turistike

Gjiri i Vlorës, Sarandës, Durrësit, Ksamilit, Karaburunit, Sazanit e deri në afërsi të Zvërnecit, përpos bukurive natyrore, fshehin relike të shumta të një rëndësie të veçantë historike.

Zbulimi i këtyre pasurive nënujore me vlera të mëdha është në të mirën e Shqipërisë, si atraksione turistike.

“Le t’i tregojmë botës se sa e pasur është bota nënujore shqiptare, duke postuar fotografi  me ColoursofAlbania2018”, është ftesa e Ministrisë për Europën dhe Punët e Jashtme.